Extrém programlehetőségek egy családi nap kereteiben

Egy családi nap csodálatos élményekkel gazdagíthatja az egész családot. A gyermekek kipróbálhatnak új csapatjátékokat, ugrálóvárakat és más játékokat, valamint új barátokra tehetnek szert. A szülők eközben pedig nyugodtan tudják élvezni a finom ételek és italok elfogyasztását és jókat beszélgethetnek. Természetesen vannak játékok, programok, melyek a szülőknek is kedveznek, azonban a legtöbb cégnél nem erre fektetik a hangsúlyt, hanem a kicsik elfoglaltságaira. A különböző extrém programlehetőségek egy családi napon viszont nagyban fel tudják dobni az eseményt és nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek is lehetőséget adnak a szórakozásra. Ebben a cikkben szerettük volna összegyűjteni, milyen lehetőségei vannak egy cég képviselőjeként, ha családi napot szervez és szeretné igazán felejthetetlenné tenni minden generáció számára.

Sport a családi napon

Egy igazán jól megszervezett családi nap nem bonyolódhat le valamilyen sportesemény nélkül. Ennek mindenki más és más formáját választja: van, aki már előre összeállított csapatokkal minibajnokságokat szervez, de akad olyan is, aki 2-3 személyes kisebb játékra, sportra biztosít lehetőséget. Nagyon népszerű még ilyen alkalmakon a csoportos, irányított sportolás is, mint például a zumba vagy a kangoo.
Azoknak, akik előnyben részesítik az ilyen és ezekhez hasonló sporteseményeket, azoknak szeretnénk most kicsit extrémebb ötleteket adni, hogy igazán izgalmas lehessen ez a nap mindenki számára. Lássuk, milyen lehetőségei vannak a szervezőnek, akár akkor is, ha a mi szervezésünkben történik meg a családi nap.

  • Ijászat
  • Lézerlövészet
  • Air ball
  • Mászófal
  • Küzdősportok

Ezek mindegyike olyan lehetőség, mely során nem szabad magára hagyni az ezeket kipróbálni vágyókat, így minden ilyen sportban részt vesz egy szakember, aki ügyel a munkatársai biztonságára. Így biztosan nem kell számolni a sérülésekkel, mégis egy felejthetetlen kalandban lesz részük.

Íjászat családi napon

Programok a nagyság kedvelőinek

A magasban végzett tevékenységek mindig adrenalin felszabadulásával járnak és mindenki számára életre szóló élményt nyújtanak. Természetesen ezek is mind olyan típusú tevékenységek, melyeket csak szakember felügyelete mellett lehet végezni, de mindenképpen megéri a megszervezésük.
Monster Truck show: amellett, hogy ezeknek a járgányoknak már a látványa is csodálattal tölti el az embereket és egy izgalmas show kereteiben élesben is megnézhetik ezeket működés közben, sokszor adódik alkalom arra is, hogy belülről vizsgálhassanak meg egy-egy darabot.
Kalandpark: bizony, ez nem feltétlenül egy fix, helyhez kötött program. Vannak olyan felszerelések, pályák, melyek bárhova felállíthatóak ugyanolyan biztonsággal, mintha egy fix pályára érkezett volna meg. A felállítását és a program lebonyolítását is szakemberek végzik, így minden egyes kolléga vagy vendég teljes biztonságban érezhetik magát. Az egyetlen feltétele az elegendő hely, mely akár lehet a cég parkolója vagy akár egy bérelt terület is.

Monster Truck

Látványos családi nap elemek

Nem szerveződhet családi nap valamilyen látványos program, érdekes bemutató nélkül. Ha a délelőtt az aktív programokról szólt, volt sportolás, érdekes játékok, akkor az ebéd utáni időszakban bizony sokan már fáradtak. Ekkor szoktak sokan hazaindulni, hiszen már az aktív programra nincs energiájuk és tele hassal persze amúgy sem javasolt a mozgás. Ezt a hirtelen hazavándorlást tudja megakadályozni egy látványos bemutató, amely leköti a figyelmet és feltölt, hogy a nap további részében is mindenki jól érezhesse magát.
Ilyen érdekes programok például:

  • Tűzzsonglőrök: egy szuper látványos és nem mellesleg izgalmas produkció. A gyermekeknek biztosan felcsillan majd a szeme, ha a színpadon a felnőttek a tiltott tűzzel játszanak.
  • Táncbemutató: Ilyenkor sokan, akikben maradt még energia a mozgalmas délelőtt után, táncra perdülnek a felkért táncosokkal együtt. Egy jó zene, szép látvány és egy összeszedett koreográfia biztosan mindenkinek leköti majd a figyelmét, kortól függetlenül.
  • Bűvészmutatványok: igen, bizony, ez a kalapból nyuszit kihúzós program, ami nem ment még ki a divatból. Minden alkalommal láthat az ember valami újat, amit tátott szájjal néz és nem tudja megfejteni, hogy vajon hol van a varázslat, mi lehetett a trükk. A fiatalabb generáció már nem igazán találkozik bűvészekkel, teljesen más foglalkoztatja őket, éppen ezért amikor egy ilyen előadást látnak, le sem veszik a “varázslóról” a szemüket.
  • Green box fotózás: egy szintén látványos, ámbár nem túl aktív programlehetőség, mely ráadásul egy életre szól. Ilyenkor a munkatársak, vendégek különböző jelmezekbe, ruhákba öltözve, érdekes és izgalmas hátterekkel készíthet fényképet. Szakember segítségével a zöld háttér helyén vadabbnál vadabb motívumok, tájak, lények jelenhetnek meg. Ez biztosan egy életre szól és egy fénykép felejthetetlenné teheti az egész családi napot.

Bűvészmutatvány családi napon

Bármilyen programokat és szeretne szervezni, két dolgot nem szabad szem elől tévesztenie:
Ha szívből, mindent beleadva készül erre a napra, akkor biztosan nem sülhet el rosszul, jó élmény lesz a végén mindenkinek.

Az Édenkert Catering munkatársaira mindig számíthat, segítünk a szervezésben és a lebonyolításban is egyaránt. Önnek nincs más dolga, mint árajánlatot kérni weboldalunkon keresztül vagy megkeresni minket e-mailben vagy telefonon. Forduljon hozzánk bizalommal!

One thought on “Extrém programlehetőségek egy családi nap kereteiben

  1. Pingback: A rendezvényszervezés lépései | Édenkert Catering

Comments are closed.