Édenkert Catering

Édenkert Catering rendezvényszervezés

Cégünk 2003 óta foglalkozik vendéglátással, munkahelyi étkeztetéssel, rendezvények szervezésével lebonyolításával. Vállalkozásunk fő profilja a rendezvényszervezés, amelyet immár 15 évnyi tapasztalattal a

hátunk mögött végzünk szívvel lélekkel. 

Nagy gondot fordítunk a színvonalas vendéglátásra, ennek érdekében folyamatos továbbképzésben részesítjük dolgozóinkat. Eszközállományunk lehetővé teszi számunkra, hogy nagy létszámú rendezvényeket is gond nélkül - a megrendelő igényeihez igazodva- le tudjunk bonyolítani. Így bármilyen rendezvényről is legyen szó, akár esküvő, állófogadás vagy céges családi nap, biztosan nem fog nálunk létszámkeretbe ütközni. 

A Judu Kft. vezetőjének nevéhez fűződik több olyan rendezvény, melyben konyhafőnökként dolgozva közjogi méltóságokat, prominens személyiségeket láttak vendégül. Pl.: Japán Császár, Belga Király, Visegrádi Négyek, NATO Főtitkár, nagykövetek, miniszterek. Az ilyen és ehhez hasonló események, valamint a számos visszatérő megrendelőnk bizonyítja az állandó jó minőséget és igényességet. 

 

Rendezvényszervezés a legjobb szakemberekkel

Több éves múltra visszatekintő vállalkozásunkhoz a legjobb szállodákból válogattuk össze szakembereinket, akik a magas szakmai színvonalon, hozzáértéssel dolgoznak. Munkájuk egyben a szenvedélyük is. Szakmai továbbképzésükről személyesen gondoskodunk.

Személyzetünk garantálja a professzionális vendéglátást az év minden napján. Korszerű szállító- és tálalóeszközeink, az igényes teríték, az összehangolt felszolgálói munka teszik a vendégeket elégedetté. Nézzen szét szolgáltatásaink között és keressen minket bizalommal, legyen szó bármilyen rendezvényszervezésről. 

 

Tekintse meg

Referenciáinkat!