Édenkert Catering

 

Szülinapi partyszervezés az Édenkert Catering szolgáltatásai között

 

 

Kerek évforduló? A nagykorúság első pillanatai? Legyen szó bármilyen korosztályról, a szülinap mindig jeles alkalom és fontos, hogy a megünneplése gond nélkül és akadálymentesen történjen. Mennyi mindenre van szükség egy szülinap megszervezése előtt? Vendéglista összeállítása, torta rendelés, a menü összeállítása és elkészítése vagy megrendelése, dekoráció megtervezése és beszerzése és még a megfelelő ajándékot ki sem választottuk. Mindezt úgy, hogy az ünnepelt mit sem sejtsen az egészből, hiszen az igazán jó szülinapi party meglepetés marad az utolsó pillanatig. Nem könnyű feladat, éppen ezért van rá felkészülve 100%-ban az Édenkert Catering.

Szülinapi torta

 


Az Édenkert Catering szerepe egy szülinap megszervezésében

Cégünk a folyamatot A-tól Z-ig, vagyis minden egyes mozzanatát megszervezi igény szerint egy varázslatos szülinapi összejövetelnek. Segítünk kiválasztani és lefoglalni a tökéletes helyszínt, megszervezzük a programokat, értesítjük a vendégeket és még az ajándékok beszerzésében is tudunk segíteni, ha arra szükség van. Számos helyszínnel állunk remek partneri kapcsolatban, mely nagyban megkönnyíti a folyamatot, hiszen nem kell keresgetni, válogatni. Partnereink mindegyike megbízható, több éve szervezünk adott helyszínekre különböző rendezvényeket, születésnapokat.

A programokat személyre szabottan, a szülinap témájához és az ünnepelt életkorához igazítjuk, biztosan nem fog unatkozni senki ezen az eseményen. A különböző játékoktól kezdve a változatos műsorokon át bármit szeretne az ügyfél, mi megszervezzük és előkészítjük.

A vendégek értesítése az alkalom előtt legalább annyira időigényes folyamat, mint a programszervezés és az ajándékok beszerzése. Ki kell választani a tökéletes meghívót, a tökéletes személyeket és mindezt időben, hogy biztosan mindenki eljöjjön, akit az ünnepelt szeretne. Éppen ezért vállaljuk ennek is a lebonyolítását is.
 


Szülinap szervezés időben

Sokszor az utolsó pillanatokban jut az ember eszébe egy party megszervezése, ilyenkor elkezd kapkodni és nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan azt szeretné. A kapkodás eredménye lehet például, hogy az ünnepelt rájön a partyra, hiszen az idegesség (főleg a jelenlétében) nem tűnik el a szervező arcáról.

Létszámtól függően persze, de általában érdemes az esemény előtt 3-4 héttel elkezdeni a szervezést és megkeresni minket telefonon vagy e-mailben. Itt fontos megemlítenünk, hogy cégünknél nincsen létszámhatár, bármekkora esemény megszervezését vállaljuk.
 

Szülinapi dekoráció

Nincsen szülinap torta nélkül

Minden szülinapi party elengedhetetlen kelléke a torta. Legyen szó hagyományos kör alakú tortáról számmal . tetején vagy különleges fényképes, egyedi formájú süteményről, az Édenkert Catering ezt is biztosítja az eseményre. Megbízható partnereink a legfinomabb darabokat készíti el igazán igényes megjelenés mellett. Bármilyen különleges kérést teljesítünk, lehet az akár egy labda vagy boxkesztyű is.

 

Ha önnek is szüksége van segítségre egy felejthetetlen születésnap megszervezésében forduljon hozzánk bizalommal és csatlakozzon számos elégedett ügyfelünk közé!