Édenkert Catering

Családi nap megszervezése egy profi csapat segítségével

 

Legyen szó kisebb cégről vagy akár nagyobb vállalatról, az rendszeresen megszervezett családi napot minden esetben nagyon várják már a dolgozók és rokonaik. Hogy miért? Remek alkalmat biztosít arra, hogy a munkán kívül, személyesen, kicsit jobban megismerjék egymást és egymás családját a kollégák. Az alkalomra szervezett érdekes programok, finom fogások és gyerekjátékok esetleg előadók mind-mind segítenek a szorosabb kapcsolat kialakításában a dolgozók között. Ennek a megszervezése azonban éppen ezért nem kis feladat, hosszú és összetett szervezési folyamatot igényel. Éppen ezért mi az Édenkert Cateringnél azon dolgozunk, hogy megszervezzük a tökéletes családi napot kedves ügyfeleinknek.

Családi nap gyermek programok

 


Összeszedett családi nap szervezés

Ahhoz, hogy minden flottul menjen, mindenképpen át kell gondolni az igényét és annak alapján időben elkezdeni a szervezést. A szervezési idő nálunk létszámtól függ, de mindenképpen szükségünk van legalább másfél-két hónapra a tökéletes családi nap összeállításához.

Az árazás szintén létszámfüggő, de minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Ezt befolyásolhatják a programok, díszlet, kellékek, bútorigények és a kiválasztott menüsor, melyet fejenként árazunk be. Itt szeretnénk is megjegyezni, hogy nálunk NINCS maximum létszám, csakis a választott helyszín befogadóképessége korlátozhatja a résztvevők számát. Volt már olyanra is példa, hogy egy ilyen típusú rendezvényünkön 1200-1400 ember is részt vett.

A helyszín esetében fontos még megemlíteni, hogy érdemes választásnál egy olyan köztes megoldást választani, mely kültéri és beltéri is lehet egyaránt, hiszen a rossz idő sokszor írja felül a terveket.
 


Ételválasztás családi napra

Egy ilyen eseményre mindenképpen könnyű, gyorsan elkészíthető ételeket javaslunk, melyek egyben tartalmasak is. Az egészségesebb életmód képviselőinek ajánljuk a grillezett vagy sült húsokat, egy könnyű salátával és finom salátaöntetekkel. Akik a hagyományosabb vonalat képviselik, azoknak a jól bevált gulyáslevest, hamburgert vagy marhapörköltet ajánljuk. Ezek a legközkedveltebb menük egy ilyen alkalom során, de természetesen bármilyen egyedi, különleges igényt teljesítünk.

Az Édenkert Catering családi nap szolgáltatásai:

  • Programszervezés: sport-, gyermek-, egészségügyi-, gasztro-, szórakoztató- és családi programok megszervezése.
  • Menü összeállítása és elkészítése az ügyfél igényei szerint
  • Bútorbérlés
  • Evőeszközbérlés
  • Helyszín lefoglalása és dekorálása

Legyen szór kisebb vagy nagyobb cégről, mi minden esetben arra törekszünk, hogy tökéletes családi napot szervezzünk önnek, cégének és alkalmazottainak. Keressen minket bizalommal!