Édenkert Catering

Állófogadás, termékbemutató, bankett? Állunk rendelkezésére!

 

 

Nem sok elegánsabb rendezvény van egy különleges alkalomból megszervezett állófogadásnál. Bármilyen apropónál foga is várjuk vendégeinket, a cél az, hogy gyönyörködhessenek a díszletben, finom ételek és italok fogadják őket és a termékbemutató, programok vagy bejelentések gond nélkül megtörténhessenek. Ugyanez a cél, amikor a frissen érettségizett osztályunknak szervezünk bankettet, hiszen ez is olyan esemény, melyre életük végéig emlékezni fognak. Egy állófogadás vagy bankett megszervezése nem könnyű feladat. Nem egy-kettő, hanem nagyon sok ember kedvében kell járni, úgy kell készülni, hogy az eseményen mindenki, kivétel nélkül jól érezhesse magát. Cégünk arra törekszik, hogy minél nagyobb profi támogatást nyújtson egy-egy ilyen alkalom előkészítéséhez és lebonyolításához.

 

Az Édenkert Catering szerepe egy állófogadásban

Cégünk nagyon szívesen vállalja egy összetett állófogadás teljes megszervezését, amennyiben bizalmat szavaz nekünk a kedves ügyfél. A legtöbb esetben catering szolgáltatást vesznek tőlünk igénybe, amellyel biztosan nem fogunk csalódást okozni, ezt számos régebbi, visszatérő ügyfelünk bizonyítja. A cateringen kívül természetesen biztosítjuk igény szerint a bútorokat, valamint a fény-és hangtechnikai berendezések bérlésében is tudunk segíteni.

A helyszínválasztást is megkönnyítjük, amennyiben arra igény van, számos partnerünkkel állunk rendszeres kapcsolatban, így remek áron tudunk segíteni a bérlésben.

 


Állófogadás és bankett fogások

A legtöbb ilyen alkalom esetében nincs lehetőség egyáltalán az ülésre, így olyan fogásokkal készülünk, melyek könnyen fogyaszthatóak akár állva is. A legnépszerűbb a fingerfood, melynek nevében is benne van, hogy csupán a kezünk elég az elfogyasztásukhoz, de nagyon szeretik ügyfeleink a különböző, változatos hidegtálainkat is. Cégünk fennállása óta foglalkozunk állófogadásokkal, így nagy a tapasztalatunk a tökéletes fogadási menü összeállításában.

 


Árajánlat és szervezés állófogadás esetében

Ahogyan azt bármely más típusú rendezvényünknél is tesszük, az állófogadásnál is egyedileg készítjük el minden kedves ügyfelünknek az árajánlatot. Az árat befolyásolhatja a helyszín, az igénybe vett szolgáltatások, a menü és a létszám is. A létszám nagyban befolyásolja például azt is, hogy mennyi idővel az esemény előtt érdemes elkezdeni a szervezést. Esetünkben a legideálisabb, ha 3-4 héttel előtte megkeres minket.

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, e-mailben vagy telefonon! Keressen minket bizalommal!