Édenkert Catering

Esküvő

Egy esküvő megszervezése minden esetben nehéz feladat. Az ifjú párra mindig rengeteg feladat hárul, végül a nagy napra teljesen elfáradnak és alig várják, hogy megkezdjék a mézes heteket.

Ez az a teher, melynek jelentős részét szeretnénk levenni kedves ügyfeleink és vendégeink válláról. Segítünk, hogy ez a csodálatos esemény problémamentes és felejthetetlen legyen.

Megtekintés

Állófogadás

Nem sok elegánsabb rendezvény van egy különleges alkalomból megszervezett állófogadásnál. Bármilyen apropónál foga is várjuk vendégeinket, a cél az, hogy gyönyörködhessenek a díszletben, finom ételek és italok fogadják őket és a termékbemutató, programok vagy bejelentések gond nélkül megtörténhessenek. Ugyanez a cél, amikor a frissen érettségizett osztályunknak szervezünk bankettet, hiszen ez is olyan esemény, melyre életük végéig emlékezni fognak. 

Megtekintés

Konferencia

Egy konferencia megszervezése nagyobb cégek esetében nem kis feladat. A megannyi munkatárs beosztásának összeegyeztetése, a helyszín és a menü kiválasztása mellett még a programokat is, előadásokat is zökkenőmentesen össze kell szervezni. Ilyenkor hatalmas segítség, ha van egy cég, mely nagyban leveszi a szervezés terheit rólunk. Ügyfeleink visszajelzése és a számos mosolygó arc a rendezvények során egytől egyig azt bizonyítják, hogy az Édenkert Catering azon cégek közé tartozik, amely megkönnyíti a szervezők dolgát.

Megtekintés

Családi nap

Legyen szó kisebb cégről vagy akár nagyobb vállalatról, az rendszeresen megszervezett családi napot minden esetben nagyon várják már a dolgozók és rokonaik. Hogy miért? Remek alkalmat biztosít arra, hogy a munkán kívül, személyesen, kicsit jobban megismerjék egymást és egymás családját a kollégák. Az alkalomra szervezett érdekes programok, finom fogások és gyerekjátékok esetleg előadók mind-mind segítenek a szorosabb kapcsolat kialakításában a dolgozók között. 

Megtekintés

Születésnap

Kerek évforduló? A nagykorúság első pillanatai? Legyen szó bármilyen korosztályról, a szülinap mindig jeles alkalom és fontos, hogy a megünneplése gond nélkül és akadálymentesen történjen. Mennyi mindenre van szükség egy szülinap megszervezése előtt? Vendéglista összeállítása, torta rendelés, a menü összeállítása és elkészítése vagy megrendelése, dekoráció megtervezése és beszerzése és még a megfelelő ajándékot ki sem választottuk. 

Megtekintés

Kerti party

Mi kell egy hibátlan kerti partyhoz? A család, barátok, jó hangulat, finom ételek és elengedhetetlen a jó zene a háttérben. Ezeknek az összehangolása nem tűnik nagy feladatnak, de mégis nagyon sok stresszel járhat, ha nem bízza szakemberre. Onnantól kezdve, hogy ki kell küldeni a meghívókat, egészen odáig, hogy megérkeznek a vendégek, sőt még a party ideje alatt is számos teendő adódik, mellyel házigazdaként nehezebb foglalkozni. 

Megtekintés

Egyéb szolgáltatások

Kávészünet, Üzleti ebéd, Dolgozói nap, Finger food, Koktélparti,Bankett

Megtekintés