Édenkert Catering

Esküvő lebonyolítás az Édenkert Catering segítségéve

 

 

Egy esküvő megszervezése minden esetben nehéz feladat. Az ifjú párra mindig rengeteg feladat hárul, végül a nagy napra teljesen elfáradnak és alig várják, hogy megkezdjék a mézes heteket.

Ez az a teher, melynek jelentős részét szeretnénk levenni kedves ügyfeleink és vendégeink válláról. Segítünk, hogy ez a csodálatos esemény problémamentes és felejthetetlen legyen.


Esküvő szolgáltatások az Édenkert Cateringtől

Miben tudjuk támogatni ezt csodálatos napot? Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenben! Mind eddigi ügyfeleink által, mind családtagok, barátok példáján keresztül láttuk és tapasztaltuk már, hogy mennyire nehéz ilyenkor az egészen apró részletekre is odafigyelni, mindent időben megszervezni és megrendelni. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a rendkívüli dolgot is szolgáltatásaink közé emeljük és minden egyes lépésében segítünk a hozzánk fordulóknak.

Ha esküvőről van szó, az Édenkert Catering segít:

  • a megfelelő helyszín kiválasztásában
  • bútorok bérlésében
  • eszközök bérlésében
  • dekoráció megtervezésében és megvalósításában
  • ajándéktárgyak előkészítésében
  • a megfelelő ruha kiválasztásában
  • egyedi kérések megvalósításában
  • és még a meghívó megtervezésében is.

Ezekért a szolgáltatásokért minden esetben teljesen egyedi árakat szabunk. Függhet a helyszíntől, létszámtól és a fogadás jellegétől is, árajánlatért kattintson!
 


Miért szívügye az esküvőszervezés a cégünknek?

Számunkra nagyon fontos a családi kötelékek támogatása, hiszen mi magunk is a jó családi viszonyoknak köszönhetően értük el sikereinket. Kötelességünknek érezzük, hogy más párokat, családokat is segítsünk elindítani ezen a varázslatos úton. Elhivatottak vagyunk a boldog párok felé, mindig izgalmas, ha felkeres minket egy újabb házasodni vágyó szerelmes pár. A fő célunk az ifjú szerelmesek tökéletes napjának a lebonyolítása és a maximális elégedettség, pozitív visszajelzés részükről. Szeretnénk elérni egy olyan bizalmi légkört magunk és ügyfeleink között, mely hozzájárul ahhoz, hogy a pár a legapróbb részleteken sem aggódik.

 


Esküvői menü választékosan

Természetesen bármilyen finomságokat is szeretne az ifjú pár az asztalon látni, azt mi magas színvonalon teljesítjük. A mai napig sokan képviselik a hagyományos vonalat egy finom húslevessel és az éjféli töltöttkáposztával, de vannak olyanok is, akik már a modern konyha elemeit szeretnék maguk előtt látni. Akár előbbi, akár utóbbi típusba tartozik párjával, mi biztosan nem hagyjuk cserben. Pontosan azt kapja, amit elvár a nagy napon.

Napjainkban egyre elterjedtebbek a különböző ételérzékenységek. Képzett séfeink és felszerelt konyhánk lehetővé teszi az érzékenységek figyelembevételét is. Lehetőség van rá, hogy a választott esküvői menüt elkészítsük gluténmentes és laktózmentes változatban is.

Akárcsak egy szülinap, úgy egy esküvő sem történhet meg a megfelelő finoman elkészített torta nélkül. Egyedi formájú és díszétésű tortákat készítünk minden eseményre. Bármilyen kívánsága is van az ifjú párnak, biztosak lehetnek benne, hogy a nagy napon az a látvány és ízvilág fogja fogadni őket.

 


Közeleg az esküvője napja? Keressen minket bizalommal!

Számos olyan párral találkoztunk már fennállásunk óta, akik az utolsó pillanatra hagytak fontos teendőket az esküvővel kapcsolatban. Ilyen esetekben bizony jól jön egy segítő kéz, mely profi hozzáállással, gyorsan és precízen segít elsimítani a káoszt. Az Édenkert Catering arra törekszik, hogy még az utolsó pillanatban is segítő kezet nyújtson ügyfeleinek. Ha önnek is közeleg a nagy nap vagy éppen még van ideje és szeretne egy megbízható céggel karöltve belevágni a szervezésbe, keressen minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy a Facebookon.