Édenkert Catering

 

Kerti party vagy nagyobb családi összejövetel? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mi kell egy hibátlan kerti partyhoz? A család, barátok, jó hangulat, finom ételek és elengedhetetlen a jó zene a háttérben. Ezeknek az összehangolása nem tűnik nagy feladatnak, de mégis nagyon sok stresszel járhat, ha nem bízza szakemberre. Onnantól kezdve, hogy ki kell küldeni a meghívókat, egészen odáig, hogy megérkeznek a vendégek, sőt még a party ideje alatt is számos teendő adódik, mellyel házigazdaként nehezebb foglalkozni. Hatalmas előnyökkel járhat éppen ezért, ha egy profi csapatra bízza a szervezést.

Egy szépen előkészített kerti party

 


Kerti Party szolgáltatások cégünktől

Mivel a helyszínt ilyen esetekben nagy többségben a megrendelő biztosítja családi háznál vagy nyaralóban, így ezt általában nem biztosítunk, azonban ha erre igény vagy, akkor természetesen mindent megteszünk ilyen téren is az ügyfél elégedettségéért. A helyszín kiválasztásával eldöntésre kerül a maximális létszám is, hiszen cégünknél kereteket csak az tud szabni, hogy mennyi a hely befogadóképessége.

Amennyiben igény van rá, a kerti partyra élő zenét és felszolgálást is biztosítunk, azonban utóbbi nem jellemző, inkább a büféasztalos étkező a népszerű ügyfeleink körében. A legtöbbször hideg ételek, melyek ilyenkor terítékre kerülnek, de volt már rá példa cégünk történetében, hogy a helyszínen frissen grilleztünk, salátákat szolgáltunk fel.  A vendégek fogadása házi süteményekkel, fingerfood ételekkel és különleges italválogatásokkal történik.

Az Édenkert Catering kerti party szolgáltatásaihoz tartozik még a különböző kellékek biztosítása is, mint például a dekoráció, lufik vagy igény szerint a bútorok is.

Választható szolgáltatásaink:

  • élőzene
  • projektoros vetítés
  • kültéri programok, gyermekprogramok
  • menü összeállítása és elkészítése
  • felszolgálás
  • vendégek fogadása
  • dekoráció megtervezése és elkészítése
  • bútorbérlés

Grill ételek, a kerti party részei

Mint minden rendezvényünk esetében, a kerti party szervezésnél is egyedileg adunk árajánlatot minden kedves leendő ügyfelünknek. Kérjen árajánlatot online vagy keressen minket telefonon, e-mailben!