Édenkert Catering

A jó munkához kávé kell

A jó munkához kávé kell
Időnként a legjobb vezetők is tapasztalják, hogy egy hétfő reggeli meetingen az eredményes munka helyett mindenütt fáradt arcok köszönnek vissza. A reggel nyolcas megbeszélésre a többség már úgy érkezik, hogy kihagyta a reggelit, ezért természetes, hogy már alig várják, hogy vége legyen. Mi lenne, ha legközelebb a korgó gyomrokat és a fáradt szemeket felváltaná a határtalan lelkesedés és a munkavágy? Nehéz elhinni, de egy csésze kávé és egy kis sütemény csodákra lehet képes.
 
A legjobb cégek mindig gondoskodnak róla, hogy az éhség ne menjen a gördülékeny munka rovására, legyen szó dolgozóikról, ügyfeleikről vagy vendégeikről. Ugyan a reggelit tartják a nap legfontosabb étkezésének, a többi étkezésről sem szabad elfeledkezni hiába rohanunk egész nap egyik meetingről a másikra. Egy sűrű napon elkerülhetetlen, hogy akár az ebédidőbe is becsússzon egy nagyobb megbeszélés, az éhség pedig jelentősen ronthatja a résztvevők koncentrációs képességét. Ez könnyen elkerülhető egy egyszerű üzleti ebéd, illetve reggeli megrendelésével.
 
Gyakran felmerülő kérdés, hogy mik azok az ételek, amelyek ezekre az alkalmakra megfelelnek? Ez több tényezőtől is függ, de tapasztalt catering csapatunk készséggel segít összeválogatni az alkalomhoz illő legkedvezőbb ajánlatot. Legyen szó néhány ízletes szendvicsről, friss salátákról, gyümölcsökről, vagy akár ínycsiklandó desszertekről, mi egyenesen az irodádba, vagy munkahelyedre szállítjuk, és természetesen a tálalást is megoldjuk.
Akár heti rendszerességgel vállaljuk a különféle munkahelyi bekészítéseket. Az elmúlt években számos partnerünk szavazott már bizalmat nekünk céges rendezvényeik catering kiszolgálásával kapcsolatban, mind saját irodájukban, mind külső helyszínen. 
Több éves tapasztalattal rendelkezünk irodai hideg- és melegételes büfék összeállításában, üzleti ebédek, céges party-k és fogadások megszervezésében, valamint örömmel vállaljuk a legközelebbi céges grillezés vagy családi nap komplett lebonyolítását is.