Édenkert Catering

Bízd a legközelebbi családi bulit profikra

Bízd a legközelebbi családi bulit profikra

Ha erre a bejegyzésre kattintottál, akkor bizonyára ismerős lehet számodra a következő történet. Ismét közeledik egy nagy esemény, amikor összegyűlik a család és a barátok, hogy megünnepeljetek egy újabb mérföldkövet. A szervezés persze ismét rád hárult. Évforduló, születésnap vagy diplomaosztó, mind olyan események, amelyekre mindenki, kivétel nélkül boldogan szeretne visszaemlékezni.

Te, mint házigazda napokig tervezgeted az ételsort, majd a buli napján hajnalban kelsz, hogy biztosan elkészülj a glutén érzékeny rokonod menüjével is. Az első vendégek már csengetnek, a takarítás és a dekoráció éppen csak elkészült, a süti pedig éppen hogy nem égett oda. Neked még nem volt időd átöltözni, de ezen már fel sem húzod magadat, hiszen úgyis végig a konyhában leszel. Mialatt mindenki jól érzi magát, te az egész party ideje alatt a tűzhely mellől aggódva figyeled, hogy melyik ételt kell hamarosan pótolnod. Éppen azon gondolkozol, hogy milyen ritka, amikor így összejön a család vagy a baráti társaság, amikor eszedbe jut, hogy legközelebb egy profi csapatra is bízhatnád ezeket a teendőket. Miért is ne vennéd ki a részed az örömből? Miért ne lehetnél te is vendégként jelen az általad szervezett összejövetelen?

Milyen jó lenne, ha a hosszas fejtörés helyett csak az igényeket kellene felsorolni és máris elkészülne a mindenki számára kedvező menüsor. Nem kellene többé a szűk keresztmetszetet keresni az általad ismert receptek és a vendégek ízlése között, és minden frissen, pont a megfelelő időben kerülne az asztalra.

Rutinos házigazdaként pedig az is eszedbe jut, hogy a tennivalók nem érnek véget a vendégek távozásával. Kezdődhet a maradékok összeszedése és a végeláthatatlan mosogatás. Azonban egy profi csapat az eszközöket is biztosítja, így a catering csapat távozásával egyúttal a mosogatnivaló is eltűnne.

Nem könnyű másra bízni az efféle események lebonyolítását, de ne feledd, hogy ettől még az irányítás a te kezedben marad! Minden elképzelésed valóra válik, csupán a fárasztó munkát végzi más helyetted. A minőség miatt sem kell aggódnod, hiszen ameddig te évente néhány családi összejövetelt szervezel, addig egy catering csapatnak ez jelenti a mindennapi munkáját, így a több éves rutinnak köszönhetően a magas minőség garantált.

 

Keress minket bizalommal, amennyiben segítségedre lehetünk a legközelebbi összejövetel lebonyolításában!